divendres, 24 d’octubre del 2008

La cuina d'un formatger

-Avui, a la cuina d’un formatger, ens delectarem amb un suculent pastis de formatge, diferent i fàcil de fer. Si som originals a l’hora de guarnir el pastis, a més de quedar boníssim, resultarà un espectacle de colors per a la vista i una fabulosa combinació de textures i gustos per a la boca. Mans a la feina !!


Pastís de formatge

Ingredients: (per a tres racions)

-Tres iogurts naturals cremosos.
-Tres ous.
-Tres porcions de formatge gras.
-Una cullerada de farina de blat de moro.
-Cinc cullerades de sucre.
-Aigua mineral.

Elaboració:

1. Es posen les tres cullerades de sucre amb les cullerades d’aigua en un motlle, que serveixi per utilitzar en el microones.

2. Es deixa coure cinc minuts per que caramel·litzi la mescla d’aigua i sucre. En acabat es reparteix el caramel uniformement tot sacsant el motlle.

3. A part, es baten els ous i es barregen amb el formatge, convertit en pasta, i amb la resta dels ingredients. Es remena fins obtenir una massa, que s’abocarà al motlle.

4. Es posa al microones durant tretze minuts a màxima potencia, ben tapat amb plàstic adhesiu.

5. Quant estigui apunt, es desemmotlla com si fos un flam. Es serveix acompanyat de fruits vermells i nata muntada.

Bon profit cuinaferits!